Warning: Creating default object from empty value in /home/polj260251/domains/repaircafewijchen.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Hoe werkt het? – Repair Café Wijchen

Hoe werkt het?

Bezoekers melden zich bij binnenkomst aan bij de ontvangsttafel en krijgen dan van de gastvrouw een aanmeldbriefje. Daar schrijft u uw naam en als u dat goed vindt ook uw emailadres op natuurlijk wat u ter reparatie aanbiedt. Als er niet direct een plek vrij is op één van drie werkstations, moet u even wachten Terwijl u wacht op uw beurt kan u, op eigen kosten, een kopje koffie o.i.d. drinken.
Op afroep wordt u door de gastvrouw naar het betreffende werkstation met uw vraag/artikel geleid.

De vrijwilligers gaan samen met de u aan de slag om het probleem/defect te herstellen. Als een defect onderdeel vervanger moet worden, vragen u om zelf het nieuwe onderdeel te kopen. U kan dan de volgende maand terugkomen, dan zetten we voor u het nieuwe onderdeel in het apparaat.

De reparaties worden tegen een vrijwillige bijdrage uitgevoerd door de vrijwilligers: de donatiepot bij de ontvangsttafel geeft u de gelegenheid uw dankbaarheid uit te drukken in een financiële bijdrage.

© Copyright - Repair Café Wijchen - webdesign: ICTvoorjou